Gilmore Girls (2000-2007), Supernatural (2005-2020) ve Walker (2021-) yapımlarıyla tanınan oyuncu Jared Padalecki, The Boys’un yaratıcısı Eric Kripke ile yaptığı görüşmenin olumlu sonuçlandığını ve sevilen dizinin final sezonunda yer alacağını açıkladı.

"Sam Winchester" (Jared Padalecki) - Supernatural (2005-2020)

"Bugün kendisiyle bir rol hakkında konuştuk. Sanırım oyunculuk hayatımın bu noktasında yalnızca gerçekten önemsediğim projelerde veya gerçekten değer verdiğim insanlarla çalışmak istiyorum. Açıkçası Eric ile aramızda da muhtemelen sonsuza kadar silinmeyecek bir bağ var."

Padalecki, geçtiğimiz günlerde yeni sezon onayı alamadığı için iptal edilen CW kanalında dört sezondur yayınlanmakta olan Walker'a, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan final bölümüyle veda edecek.

‘Walker’ 4. Sezonunun Ardından İptal Edildi
Jared Padalecki’nin başrolünde yer aldığı CW dizisi ‘Walker’ın, dört sezonun ardından iptal edildiği duyuruldu.

Programında artık biraz boşluk olacağı için Kripke ile yeniden bir araya gelme olasılığını sabırsızlıkla beklediğini söyleyen oyuncu:

"Supernatural’ı yarattı. Sam Winchester’ı yarattı. Sonunda evlenip aile kurduğum Ruby’yi yani eşim Genevieve’i yarattı. Ona hayranım. Mizahına bayılıyorum. Hikâye anlatımına bayılıyorum. Yeni sezonun hemen önümüzdeki sene geleceğini sanmıyorum ama ondan alacağım telefonu sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Sadece 'tamam, ne zaman uçuyorum?' diyeceğim."

Padalecki’ye 15 yıl boyunca rol arkadaşlığı yapan Jensen Ackles da The Boys’un üçüncü sezonunda Soldier Boy karakterine hayat vermişti.

"Soldier Boy" (Jensen Ackles) - Gen V (2023-) / Prime Video

Ayrıca, Ackles dışında The Boys’da boy gösteren birçok Supernatural oyuncusu da bulunuyor: Robert A. Singer rolüyle Jim Beaver, Joe Kessler rolüyle Jeffrey Dean Morgan ve Splinter rolüyle Rod Benedict ve The Boys'un yan ürünü olan Gen V dizisindeki Rufus rolüyle Alexander Calvert.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş