Ünlü yazar Anne Rice’ın korku evreninin en bilindik üyelerinden olan 1976 çıkışlı Interview with the Vampire romanı, AMC tarafından televizyona uyarlanan korku serisinin üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanacağı açıklandı. Haber, ikinci sezon finalinin yayınlanmasından sadece birkaç gün önce geldi.

Dizi, AMC’nin genişlemekte olan Anne Rice Immortal Universe serisinin ilk dizisiydi ve bu seriye 2023 yılında başlayan, Alexandra Daddario'nun başrolünde yer aldığı Anne Rice’s Mayfair Witches ile, Anne Rice’s The Talamasca projeleri de dahil edildi.

Interview with the Vampire’da Jacob Anderson, röportajcısı Daniel Molloy ile 50 yıl sonra iletişime geçen Louis de Pointe du Lac rolünde. Sam Reid’in ünlü vampir Lestat de Lioncourt rolünde yer aldığı dizinin ikinci sezon kadrosunda Eric Bogosian ve Assad Zaman gibi isimler de yer alıyor.

"Louis" (Brad Pitt), "Lestat" (Tom Cruise) - Interview with the Vampire (1994)

Interview with the Vampire’ın 1994 çıkışlı beyaz perdeye adaptasyonunda ise Brad Pitt, Tom Cruise, Kirsten Dunst, Antonio Banderas, Christian Slater ve Thandie Newton gibi isimler yer almıştı.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş