Indiana Jones serisinin beşinci filmi Kader Kadranı'nın, hafta sonunda açılışı 60 milyon dolar ile yapması öngörülürken, cuma gişesinde sadece 24 milyon dolar toplaması, beklentinin altında bir açılış yapmasına sebep oldu.

Serinin eski izleyicileri de hesaba katıldığı zaman, genel olarak "orta yaşlı" izleyici kitlesine yönelik olan filmin bilet alıcılarının %42'si 45 yaş üzeri ve %23'ünün ise 55 yaş üzeri olduğu tespit edildi.

Hem izleyicinin yaş ortalaması hem de Disney ile Lucasfilm ortaklığında çıkan yapımın uzun süredir erteleniyor olması sebebiyle, filmin sinemalardaki talebinde büyük bir düşüş yaşandığı tahmin ediliyor.

80 yaşındaki aktör Harrison Ford'u bir kez daha maceracı arkeolog Indiana Jones karakterine geri döndüren Kader Kadranı'nda, Ford'a; Phoebe Waller-Brigde, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Boyd Holbrook ve Mads Mikkelsen eşlik ediyor.

"Helena Shaw" (Phoebe Waller-Brigde) ve "Indiana Jones" (Harrison Ford)

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş