İlk filmiyle 2004, ikinci filmiyle de 2018 yılında izleyiciyle buluşan Incredibles’ın üçüncü filmi yapım aşamasında.

Incredibles (2004)

Sevilen animasyon serisinde iki filmin yazar ve yönetmeni olarak görev yapan Brad Bird de üçüncü film için geri dönecek. 

Pixar şefi Pete Docter, duyuruyu cuma günü gerçekleştirilen Disney’in D23 Expo etkinliği sırasındaki sunumunda yaptı. Docter, proje hakkında daha fazla bilgi vermedi ancak yeni Incredibles filminin duyurusunun Disney ve Pixar ortaklığındaki Inside Out 2 filminin başarısından sonra gelmesi elbette bir tesadüf değildi.

‘Inside Out 2’, Tüm Zamanların En Çok Hasılat Yapan Animasyon Filmi Oldu
2024’e damga vuran ‘Inside Out 2’, Disney’in ‘Frozen II’ filmini geride bırakarak dünya gişesinde tüm zamanların en çok hasılat elde eden animasyon filmi oldu.

Orijinal Incredibles, süper kahramanlar ve süper güçlere hükümet tarafından yasak getirilmesinin ardından Mr. Incredible ve Elastigirl’ün normal ve sıradan bir hayat yaşamaya çalışmasını konu alıyordu.

İlk film dünya çapında gişede 630 milyon doların üzerinde hasılat elde ederken, orijinalinden 14 yıl sonra yayınlanmasına rağmen devam filmi dünya çapında 1,24 milyar dolar kazandı.

Serinin üçüncü filmi için henüz bir tarih belirlenmedi. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)

Paylaş