Ünlü yazar Anne Rice’ın AMC kanalında gittikçe genişleyen Immortal Evreni’nde Interview with the Vampire ve Mayfair Witches’ın ardından yer alacak üçüncü dizisi The Talamasca'nın başrol oyuncusu bulundu.

Avusturalyalı sinema ve tiyatro oyuncusu Nicholas Denton’ın başrolünü üstleneceği dizi, Rice’ın birçok romanında yer alan The Talamasca adlı gizli bir topluluğa odaklanacak. 

İlk sezonu altı bölümden oluşacak olan drama dizisi, dünyanın dört bir yanına dağılmış cadıları, vampirleri ve diğer yaratıkları takip edip kontrol altına almaktan sorumlu kişileri konu alacak. 

Denton’ın canlandıracağı Guy Anatole karakteri, “akıllı, yakışıklı, keskin zekalı ama zihninin diğerlerinden her zaman biraz farklı çalıştığının farkında olan bir karakter” olarak tanımlanıyor. 

“Hukuk fakültesinden mezun olmak üzere olan Guy'ın yolu, bizleri doğaüstü bir dünyadan koruyan ve gizli bir teşkilat olan Talamasca’nın, çocukluğundan beri onu gizlice takip ettiğini öğrendiğinde, şimdiye kadar ölümlü dünyayla aralarında bulunan kırılgan dengeyi korumuş olan gizli ajanlar ve ölümsüz varlıklar dünyasına düşer. Ancak bu dengeyi korumak ve hayatta kalabilmek için, Guy’ın gerçek ve tekil benliğin tehlikeli derinliklerini kurcalamayı öğrenmesi gerekecektir.”

Haber, Interview with the Vampire’ın bu yaz yayınlanan ve eleştirmenlerce çok beğenilen ikinci sezonunun finalinden hemen son geldi. Interview, AMC’nin Immortal serisinin ilk dizisi olma önemi taşıyor. 

‘Interview with the Vampire’, 3. Sezon Onayını Aldı
AMC Networks, sevilen dizi ‘Interview with the Vampire’ın 3. sezonu için onay aldığını duyurdu.

Anne Rice’ın The Talamasca’sının ise 2025 yılında AMC ve AMC+’ta yayınlanması bekleniyor. Dizinin çekimlerine önümüzdeki ay İngiltere’nin Manchester kentinde başlanacak. 

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş