Başrollerinde; Kit Connor, Joe Locke, Yasmin Finney, Sebastian Croft ve Olivia Colman'ın yer aldığı gençlik dizisinin ikinci sezonu, Nick ve Charlie çiftinin okul arkadaşları ile birlikte çıktığı Paris gezisine odaklanacak.

Heartstopper, Nisan 2022'de yayımlanan ilk sezonu ile popülarite kazandı ve 54 ülkede Netflix'in "ilk 10" listesine girmeyi başardı. Ardından ikinci ve üçüncü sezon onayını alması ise uzun sürmedi.

Alice Oseman'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan dizi, ilk sezonunun çıkışı ile ülkemizde ayrıca gündem olmuştu.

Oseman'ın çizgi roman serisi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kararı ile "çocuklar için zararlı içeriklere sahip olduğu" gerekçesiyle "müstehcen" ilan edilmişti. 18 yaşın altındaki kişilere satılamayan kitaplar, bir süre raflarda kese kağıdıyla satışa çıkmıştı.

Alice Oseman, Türkiye'de Netflix dizisinin yaş sınırının 18+'ya yükseltilmesinin ardından ise okurlarına şöyle bir mesaj göndermişti:

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş