⚠️
Haber, Deadpool & Wolverine filminden spoiler içeriyor olacak.

Halle Berry, yakın zamanda yayınlanacak olan, başrolünde yer aldığı Netflix filmi The Union’ın tanıtımı sırasında verdiği röportajda, Ryan Reynolds’dan kendisinden X-Men serisindeki Storm rolünü Deadpool & Wolverine’de tekrar canlandırması için teklif almadığını açıkladı. 

Geçtiğimiz günlerde bir milyar barajını geride bırakan film, Jennifer Garner’ın Elektra’sından, Wesley Snipes’ın Blade’ine kadar eski Marvel karakterlerinden birçok kahramanın sürpriz geri dönüşünü içeriyordu. 

‘Deadpool & Wolverine’ Gişede 1 Milyar Doları Aştı
‘Deadpool & Wolverine’, henüz bir ayı bile tamamlamadığı gişe yolculuğunda bir milyar dolar gişeyi aşmayı başardı.

“Hayır,” dedi Berry, son Marvel filminde Storm’u tekrar canlandırmakla ilgili görüşmeler olup olmadığı sorulduğu sırada.

"Blake Lively bir keresinde sormuştu, ünlü bir defilede karşılaşmıştık. Bana, ‘Kocamın filminde Storm olarak yer almayı düşünür müsün?’ dedi. Ben de ‘Evet, eğer sorarsa neden olmasın.’ dedim ama bu hiç gerçekleşmedi."

Berry, şimdiye kadar X-Men (2000), X2: X-Men United (2003), X-Men: The Last Stand (2006) ve X-Men: Days of Future Past (2014) olmak üzere tam dört X-Men filminde Storm karakterine hayat verdi. Bu filmlerden Sabretooth rolüyle Tyler Mane ve Pyro karakteriyle Aaron Stanford, Deadpool & Wolverine’de tekrar boy gösterdi.

Storm gibi, Patrick Stewart’ın Charles Xavier’ı da filme dahil edilmedi. Yönetmen Shawn Levy, Stewart’ın dönüşünün bu film için tartışılmadığı ve hatta düşünülmediğini söylüyor.

Elveda Fox Evreni: ‘Deadpool & Wolverine (2024)’ İncelemesi
Ryan Reynolds, Hugh Jackman ve daha bir dizi süper kahramanı bir araya getiren, 2024’ün en çok beklenen filmlerinden biri olan ‘Deadpool & Wolverine’, görevini başarıyla tamamlıyor ve girdiği zorlu yolculuktan alnının akıyla çıkıyor.

Kaynak: Variety


Paylaş