Disney’in D23 etkinliğinde duyurduğu yeni projelerden bir diğeri de Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis'in başrollerini paylaştığı Freaky Friday’in devam filmi oldu.

Cuma gecesi Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis’in katılımıyla duyurulan projenin isminin Freakier Friday olduğu açıklandı. 

2003 tarihli filmde Anna Coleman karakterine hayat veren Lohan, etkinlikte: 

“Daha eğlenceli ve daha duygusal. Hepsi sizin için. Ciddi anlamda, bunu tekrar burada yapıyor olmamızın tek sebebi sizin sevginiz. İşte bu yüzden.” dedi. 

Anna’nın annesi Tess karakterine hayat veren Curtis ise:

“Kaldığımız yerden devam ediyormuşuz gibi hissediyorum, bu gerçekten harika.” cümlelerini kullandı. 

Lohan ve Curtis’in yanında, orijinal kadrodan Chad Michael Murray, Mark Harmon, Christina Vidal Mitchell, Haley Hudson, Lucille Soong, Stephen Tobolowsky ve Rosalind Chao gibi isimler, zamanında 160 milyon dolar hasılat elde eden Freaky Friday’in devam filmi için geri dönmeye hazırlanan isimler arasında.

Yönetmenliğini Nisha Ganatra’nın üstleneceği filmin senaryosunu Jordan Weiss kaleme aldı. 

Mark Waters’ın yönettiği orijinal filmde ise geçinmekte güçlük çeken anne ve kızın bir şekilde yer değiştiren bedenleri sonucunda birbirlerinin hayatlarına uyum sağlamak zorunda kalışları anlatılıyordu. Ayrıca film aslında Jodie Foster ve Barbara Harris’in başrol oynadığı 1976 yapımı başka bir Disney filminin yeniden uyarlaması. 

İlk filminden tam 21 yıl sonra izleyiciyle buluşacak olan Freakier Friday, 2025 yılında sinemalarda olacak. 

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş