Uzun zamandır beklenen devam filmi Constantine 2, nihayet yapım aşamasında. İçeriden gelen ilk bilgilere göre ise film fazlasıyla R-dereceli olacak. 

I’m Legend (2007), Red Sparrow (2018) ve Açlık Oyunları Serisi (2012-2023) yönetmeni Francis Lawrence’ın yönetmen koltuğuna geri döneceği filmde Matrix (1999), Devil’s Advocate (1994) ve John Wick (2014) filmlerinin yıldızı Keanu Reeves yine başrolde. 

"John"

Filmin yapımcılarından biri olan Lorenzo di Bonaventura, geçtiğimiz günlerde yazar Akiva Goldsman’ın kaleme aldığı Constantine 2 senaryosunun tamamlandığını duyurdu. 

Ancak Di Bonaventura, filmin senaryosunu henüz açıp okumaya cesaret edemediğini belirtti:

“Şu anda posta kutumda olduğunu biliyorum ama komik olan şey, okumaya çok korkuyorum. Çünkü çok iyi olmasını istiyorum.”

İkinci filmin senaryosunun arkasındaki isim Goldsman, 2005 çıkışlı orijinal filmin yazarları Kevin Brodbin ve Frank Cappello’nun yerini aldı. 

"John" (Keanu Reeves), "Gabriel" (Tilda Swinton)

Ayrıca orijinal filmde Reeves dışında; Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince ve Peter Stormare gibi yıldız isimler de yer almıştı.

2022 yılında resmi olarak onaylanan devam filminin çıkış tarihi henüz bilinmiyor. 

Kaynak: FandomWire


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş