Zendaya, Alexa Demie, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Hunter Schafer, Storm Reid ve Eric Dane’in kadrosunda yer aldığı HBO’nun başarılı dizilerinden Euphoria’nın yeni sezon çekimlerine 2025’te başlanacağı duyuruldu.

Emmy ödüllü dizisin uzun süredir ertelenen üçüncü sezon çekimlerine Ocak 2025’te başlanacak. 

"Cassie" (Sydney Sweeney), "Maddy" (Alexa Demie), "Kat" (Barbie Ferrera)

HBO program başkan yardımcısı ve drama dizi ve filmler başkanı Francesca Orsi"Ocak ayında Euphoria’nın yeni sezonunun yapımına başlayacağımız için çok heyecanlıyım. Sam ve bu inanılmaz kadroyla birlikte ortaya çıkardığımız bu işten daha mutlu olamazdık. Bu sezonu hayranlar için hayata geçirmeyi gerçekten sabırsızlıkla bekliyoruz."

Dizinin yaratıcısı Sam Levinson, 2023’ün sonu ve 2024’ün başlarında HBO’ya dizide beş yıllık bir zaman atlaması yapılması ve Rue’nun özel bir dedektif olarak çalışması gibi olası farklı hikâye dinamikleri içeren yeni sezon fikirleriyle gitmişti. HBO ise geçtiğimiz yıl büyük olay olan Hollywood grevleri dolayısıyla verilen ara ile birlikte diziyi önceki iki sezonla yaratıcı bir şekilde uyumlu hale getirilene kadar ara vermeye karar vermişti.

"Fezco" (Angus Cloud)

İkinci sezonunun yayınlanmasının üzerinden üç yıl geçtikten sonra izleyiciyle buluşacak olan yeni sezonda ana oyuncu kadrosunun tamamı görevlerine dönüyor. Dizide, “Fezco” karakterine hayat veren ve geçtiğimiz yıl 25 yaşında hayatını kaybeden Angus Cloud ile “Kat” karakterini canlandıran ve ikinci sezonun yayınlanmasının ardından diziden ayrıldığını açıklayan Barbie Ferrera gibi isimler haricinde elbette. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş