Uncoupled (2022), Younger (2015-2019) ve Sex and the City (1998-2004) yaratıcısı Darren Star imzalı Emily in Paris’in 4. sezon 1. kısmından resmi fragman yayınlandı. 

Lily Collins’in başrolünde yer aldığı sevilen Netflix dizisi, lüks bir pazarlama ajansında çalışmak üzere Paris’e taşınan ve Amerikan bakış açısını Fransız pazarına sunma görevini yerine getirmeye çalışan Amerikalı genç kadın Emily Cooper’ın maceralarına odaklanıyor. 

"Emily" (Lily Collins), "Gabriel" (Lucas Bravo)

Üçüncü sezon; Emily, Gabriel ve Camille arasındaki gel-gitli aşk üçgenini bir hamilelik haberiyle başka bir boyuta taşımış ve işleri karmakarışık bir hale getirmişti. 

Dördüncü sezonun çekimleri ise bu yılın ocak ayında olimpiyatlardan önce Paris’te gerçekleştirildi, ancak Lily Collins’in Instagram paylaşımlarına bakılırsa Emily in Paris prodüksiyonu, Roma'da da çekimler yapmış gibi görünüyor.

Yeni sezon fragmanı, Emily’nin bir kez daha bekar ve yakışıklı erkek avında olduğunu belirttiği bir sahne ile açılış yapıyor. Fakat kısa süre sonra Gabriel ve Camille geri dönüyor ve Emily’nin iş ve aşk hayatındaki drama kocaman bir kargaşaya dönüşüyor. 

Collins, geçen yıl Netflix’in Tudum etkinliğinde Emily in Paris hayranlarına; “Emily’nin kalbi her zaman Paris’e sadık kalacak da olsa, hayatı bu sezonda hiç beklenmedik bir hal alıyor. Onu ani bir Roma tatilinde bulursanız hiç şaşırmayın.” demişti. 

Lily Collins’e kadroda Lucas Bravo, Ashley Park, Lucien Laviscount, Camille Razat, William Abadie, Phillipine Leroy-Beaulieu ve Kate Walsh’un eşlik ettiği Emily in Paris’in 4. sezon 1. kısmı 15 Ağustos, 2. kısmı ise 12 Eylül tarihinde Netflix kütüphanesinde yerini alacak. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş