Netflix, yeni sezonunun ilk kısmı 15 Ağustos, ikinci kısmı ise 12 Eylül’de izleyiciyle buluşan Emily in Paris’in yeni sezon onayı aldığını duyurdu. 

Duyuru, İtalya’ya bakan bir balkonda, önünde bir espresso kupası ve bir tabak pastayla oturmakta olan dizinin başrol oyuncusu Lily Collins’in, altında beş rakamı yazılı olan kupadan bir yudum kahve içtiği fotoğrafların paylaşılmasıyla yapıldı ve dizinin resmî Instagram sayfasına şu cümle eklendi:

“Roma gibisi yok.”

Yolculuğu Chicago’dan Paris’e, oradan da Roma’ya uzanan Emily’nin moda, turizm, aşk ve hayal kırıklıklarıyla dolu olan hikâyesi Emily in Paris’in dördüncü sezonu, Netflix’te yayınlandığı ilk dört gününde 19,9 milyon izlenme elde etti ve Netflix’in "Global Top 10" listesine birinci sıradan giriş yaptı. Dört haftadır da listede yer almaya devam ediyor.

Emily bir süredir iki farklı adama, Gabriel ve Alfie’ye karşı olan romantik hislerini kontrol altına almaya çalışıyordu. Ancak özet şunları söylüyor:

“Eski alışkanlıklar yeni problemlerle çarpıştıkça Emily potansiyel yeni bir aşka, yeni bir şehre çekildiğini hissediyor.”

Darren Star’ın yaratıcılığını üstlendiği ve başrolünde Lily Collins’in yer aldığı dizinin dördüncü sezonunun oyuncu kadrosunda Lucas Bravo, Camille Razat, Lucien Laviscount, Phillipine Leroy-Beaulieu, Eugenio Francheschini yer alıyor. 

Dizinin dördüncü sezon birinci kısım incelemesine aşağıdaki karttan ulaşabilirsiniz. 🥐

“Kürkçü Dükkanına Dönüş”: ‘Emily in Paris 4. Sezon 1. Kısım’ İncelemesi
Emily’nin gerçek olamayacak kadar güzel ve saçmalıklarla dolu hayatına hoş geldiniz. Çok seveceksiniz.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş