Emilia Clarke, Peacock’un gerilim-casusluk temalı dizisi Ponies’in başrolü oldu. 

Dizinin ortak yaratıcıları arasında The Flight Attendant (2020-2022) ve The Spy Who Dumped Me (2018) ile tanınan Susanna Fogel ile David Iserson yer alıyor. Clarke’ın, başrol oynamasının yanı sıra dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenmesi bekleniyor. 

Ponies’in açıklamasında yer alan ifadeler ise şu şekilde: 

“Moskova, 1977. İki ‘ponie’ (istihbarat iletişimiyle ilgisi olmayan kişiler) Amerikan Büyükelçiliği’nde anonim sekreterler olarak çalışmaktadır. Ta ki kocaları Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’nde gizemli koşullar altında çalışırken öldürülene ve bu ikili birer CIA ajanı olana kadar. Bae (Clarke), Rusça konuşabilen ve aşırı eğitimli Sovyet göçmenlerinden biridir. Arkadaşı Twila ise korkusuz olduğu kadar da saldırgan olarak tanımlanan küçük bir kasaba kızıdır. Birlikte büyük bir Soğuk Savaş komplosunu ve onları dul bırakan gizli nedeni ortaya çıkarmak için mücadele ederler.”

Universal’ın yapımcılığını üstleneceği dizinin yönetmen koltuğunda yine Susanna Fogel yer alacak. 

Yapım ayrıca Clarke’ın son zamanlarda başrolünde yer alacağını duyurduğumuz ikinci dizi oluyor. Game of Thrones yıldızı oyuncu, Amazon dizisi Criminal’da Sons of Anarchy (2008-2014) yıldızı Charlie Hunnam ile birlikte rol alacak. 

Emilia Clarke, Amazon Dizisi ‘Criminal’ın Başrolünde
Başarılı oyuncu, Amazon’un yeni dizisi ’Criminal’da Charlie Hunnam ile birlikte başrol oynayacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş