Sekiz sezon boyunca yayın hayatına devam eden, televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden biri olan Dexter'da, ana karakter Dexter Morgan'ın gençlik yıllarına odaklanacak olan Dexter: Original Sin isimli bir dizinin yapım aşamasında olduğu açıklandı.

Dexter (2006-2013) ve Dexter: New Blood (2021-2022) dizilerinin yaratıcısı Clyde Phillips, Dexter olaylarından 15 yıl öncesini konu alan 10 bölümlük bu yeni dizinin de sorumlusu ve baş yapımcısı olarak geri dönecek.

Dexter: Original Sin, 1991 yılının Miami'sinde, eğitim aldığı dönemlerde bir seri katile dönüşen öğrenci Dexter'ı konu alacak. Kana susamış dürtüleri artık göz ardı edilemez hale gelince Dexter, babası Harry'de teselli ve anlayış bulur. Dexter'a, ölmeyi hak eden insanları bulup işlerini bitirmesine yardımcı olacak ve aynı zamanda kolluk kuvvetleri tarafından yakalanmaktan kaçınacak kurallar öğretir. Bu, Miami Metro Polis Departmanı'nda adli tıp stajı yapmakta olan genç Dexter için zorlu bir yolculuktur.

Patrick Gibson, Christian Slater, Molly Brown

Patrick Gibson'ın genç Dexter'a hayat vereceği dizide, Altın Küre ödüllü Christian Slater ise Harry Morgan'ı ve Molly Brown ise Dexter'ın kız kardeşi Debra Morgan'ı canlandıracak.

Yapımcılığını Showtime Studios ve Counterpart Studios'un üstlendiği dizinin yapımcıları arasında orijinal Dexter'ın başrol oyuncusu Michael C. Hall da yer alıyor.

Henüz yayın tarihi belli olmayan Dexter: Original Sin, yurt dışında Paramount+ platformunda izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş