Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın başrollerini paylaştığı Deadpool & Wolverine, gişedeki yolculuğuna 1,3 milyar dolar hasılat ile devam ediyor. 

Yılın en çok beklenen ve hasılat elde eden filmlerinden biri olan Deadpool & Wolverine, geçtiğimiz günlerde R-dereceli en yüksek hasılat yapan film Joker (2019)’i de tahtından etmişti. 

‘Deadpool & Wolverine’, ’Joker’i Geride Bıraktı
Gişeleri altüst eden ‘Deadpool & Wolverine’, ’Joker’i geride bırakarak tarihin en yüksek hasılat elde eden R-dereceli filmi oldu.

Bir film karakteri olduğunun son derece farkında olan ve seyirciyle arasındaki üçüncü duvarı kırıp sohbet eden Deadpool’un, Fox evreninden Marvel evrenine geçiş macerasında yanında Wolverine’i de sürüklediği film, hem süper kahraman filmlerine doymuş olan seyirciyi kendine getirdi hem de uzun zamandır gişede istediğini elde edemeyen Marvel Studios’u canlandıran proje oldu. 

Elveda Fox Evreni: ‘Deadpool & Wolverine (2024)’ İncelemesi
Ryan Reynolds, Hugh Jackman ve daha bir dizi süper kahramanı bir araya getiren, 2024’ün en çok beklenen filmlerinden biri olan ‘Deadpool & Wolverine’, görevini başarıyla tamamlıyor ve girdiği zorlu yolculuktan alnının akıyla çıkıyor.

Deadpool & Wolverine’in, geçtiğimiz günlerde ulaştığı 1,3 milyar dolar hasılatla birlikte süper kahraman filmleri tarihindeki en önemli ve aynı zamanda en çok hasılat elde eden 5. filmi The Avengers (2012)’ı geride bıraktığını, filmin yönetmeni Shawn Levy sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Kaynak: MCU Film News


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş