Deadpool 3'ün çekimleri, Hollywood'daki grevlerden kaynaklanan gecikme dolayısıyla planlanandan çok daha geç bir tarihte tamamlandı.

Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, filmin oyuncu kadrosuna, yapım ekibine ve yönetmen Shawn Levy'ye teşekkür eden Ryan Reynolds, rol arkadaşı Hugh Jackman'la Deadpool stilinde dalga geçmeyi de ihmal etmedi.

Disney'in 20th Century Fox'u satın almasıyla Deadpool ve X-Men'i MCU'ya dahil edecek ilk proje olma özelliğini taşıyan Deadpool 3, kadrosunda Hugh Jackman'ın "Wolverine" karakterinden başka isimler de barındıracak.

"Pietro" (Evan Peters), "Wanda" (Elizabeth Olsen) - Wandavision (2021)

Anlaşmada sonuca varıldıktan sonra, MCU evrenindeki ilk görünüşlerini gerçekleştiren X-Men oyuncuları da olmuştu. Evan Peters'ın "Pietro/Ralph Bohner"ı Wandavision'da, Patrick Stewart'ın "Profesör Xavier"ı Doctor Strange 2: Multiverse of Madness'ta, Kelsey Grammar'ın "Beast"i ise The Marvels yapımında karşımıza çıktı.

"Binary" (Lashana Lynch), "Beast" (Kelsey Grammer)

Kendi evrenlerindekilerden bambaşka versiyonlarını canlandırıyor olsalar da her biri hayranları çok mutlu eden gelişmelerdi.

Bunların yanında, Marvel'ın dördüncü fazı başladığından itibaren, daha öncesinde yasaklı olan "mutant" kelimesini de birçok sahnede duyduk. Hatta karakterlerimizin bazılarının (Kamala Khan, Namor) gücünün mutasyondan kaynaklandığı bile açıklandı.

"Bruno Carrelli" (Matthew Lintz), "Kamala Khan" (Iman Vellani) - Ms. Marvel (2022)

Merakla beklenen filmin kadrosunda yer alan isimler henüz duyurulmadı. Ancak, Morena Baccarin, Leslie Uggams, Emma Corrin gibi kesinleşen isimlerin yanında; Tom Hiddleston, Owen Wilson, Patrick Stewart, Evan Peters, Jennifer Garner, Matthew Macfadyen ve Taylor Swift gibi isimlerin de yer alması bekleniyor.

Taylor Swift, "Dazzler"

Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla en önemli çizgi roman uyarlaması filmlerden biri olması beklenen Deadpool 3, 26 Temmuz 2024'te izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş