HBO'nun sevilen dizisi House of the Dragon'ın ilk sezonunda, genç "Rhaenyra Targaryen"ı canlandıran Milly Alcock, James Gunn ve Peter Safran'ın öncülük ettiği yeni DC evreninde "Supergirl/Kara Zor-El" karakterini canlandıracak.

Alcock ayrıca, Tom King ve Bilquis Evely'nin aynı adlı DC çizgi romanından uyarlanan Supergirl: Woman of Tomorrow filminin de başrolünü üstlenecek.

Henüz yönetmeni belli olmayan filmin senaryosu için, kasım ayının başlarında The Vampire Diaries dizisinin yazarlarından biri olan Ana Nogueira görev başına getirildi.

Alcock'un süper kahraman olarak seyirci karşısına çıkacağı tarih belirtilmedi. Ancak rolü alışının, Gunn'ın yöneteceği Superman: Legacy filminin çekimlerine başlanmadan aylar önce açıklanması, Supergirl'ün kendi solo hikâyesinden önce Kriptonlu kuzeninin filminde ortaya çıkabileceğini gösteriyor.

Avusturalya doğumlu genç oyuncu, HBO'un Game of Thrones evreni için geliştirdiği yapımlardan biri olan House of the Dragon dizisinden önce, kariyerine genç yaşta Aussie TV'de başladı.

"Rhaenyra Targaryen" ile ismini duyuran genç oyuncunun, bu rolü almadan hemen önce ise bir restoranda bulaşıkçı olarak çalıştığı biliniyor.

Son yıllarda birkaç kez hayat verilen karakterlerden biri olan Supergirl, CW dizisi Supergirl'de Melissa Benoist tarafından tam altı sezon canlandırıldı. Bu kostümü son giyen isim ise The Flash filminde Sasha Calle oldu.

Melissa Benoist, Sasha Calle

Milly Alcock'un Supergirl'ünü "alışılmışın dışında" olarak tanımlayan James Gunn, karakterin çok daha sert yönlerini ortaya çıkartmak istediğini özellikle belirtiyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş