DC Studios, bir süredir Hal Jordan karakteri için oyuncu arayışı içerisinde.

Bazı kaynaklara göre DC’nin Hal Jordan’ı oynaması için yaşlı bir aktöre ihtiyacı olduğu ve karakter için ilk önce 56 yaşındaki Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019) ve Deadpool 2 (2018) oyuncusu Josh Brolin’e teklif götürüldüğü söyleniyor. 

Son haberlere göre Brolin rolü reddetti ancak diğer iddialara göre ise Brolin’in rolü reddetmesi durumunda teklif götürülmek için yedekte tutulan iki isim daha vardı.

Diğer aday, Star Wars evreninde efsane Obi-Wan Kenobi karakterine hayat veren Ewan McGregor. Daha öncesinde Margot Robbie ile birlikte 2020 yapımı Birds of Prey filminde Black Mask karakterine hayat vermişti. Dolayısıyla oyuncu için bu ilk DC projesi olmayacak. 

Ewan McGregor, Matthew McConaughey

Söylentilere göre bir diğer isim de yakın zamanda Marvel’ın Deadpool & Wolverine filminde Cowboypool karakterini seslendiren Akademi ödüllü aktör Matthew McConaughey. Kendisi henüz bir DC yapımında yer almadı ancak hem McGregor hem de McConaughey, Brolin’den sadece birkaç yaş küçük olmaları dolayısıyla Hal Jordan için istenilen yaş aralığında yer alıyorlar. 

DC hayranlarının ise kendi önerileri var. 

Glen Powell, Alden Ehrenrich, Josh Hartnett, James Marsden, Timothy Olyphant, Chris Pine

Son söylentiler, rol için kimi uygun olup olmadığı konusunda sosyal medyada fazlasıyla dedikoduya yol açtı ve bazı hayranlar kendi önerilerini sundu. Bu isimler arasında Glen Powell (Top Gun: Maverick), Alden Ehrenrich (Solo: A Star Wars Story), Josh Hartnett (Trap), James Marsden (X-Men), Timothy Olyphant (Hitman) ve Chris Pine (Wonder Woman).

DCU’da geçecek olan Green Lantern dizisi Lanterns’ün True Detective’i anımsatacağı söyleniyor. Adından da anlaşacağı üzere yalnızca Hal Jordan’a odaklanmak yerine diğer Lanternler’i de konu alacak. 

Dizinin şimdilik kesin bir yayın tarihi bulunmuyor. 

Kaynak: CBR


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş