Joel Edgerton, Jennifer Connelly, Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi ve Oakes Fegley’nin kadrosunda yer aldığı Apple TV+ dizisi Dark Matter, ikinci sezon onayını aldı. 

"Daniela"

Birinci sezonuyla dikkatleri üzerine toplayan dizi yeni sezon onayını, ilk sezonun final bölümünün yayınlanmasının sadece bir ay sonrasında aldı. 

Blake Crouch’un aynı adlı romanından uyarlanan bilimkurgu-gerilim dizisinin konusu şöyle;

“Jason Dessen isimli fizikçi, profesör ve aile babası, bir gece Chicago sokaklarında yürürken hayatının alternatif bir versiyonuna kaçırılır. Yaşayabileceği hayatların akıl almaz manzarası ortasında kendi gerçekliğine dönmeye çalışır ve her şey hızla bir kabusa dönüşür. Bu gerçeklik labirentinde gerçek ailesine geri dönebilmek ve onları hayal edilebilecek en korkunç, yenilmez düşmandan, yani kendisinden kurtarabilmek için yürek parçalayıcı bir yolculuğa çıkar.”

“Kitap hayranları ve diziyle birlikte gelen yeni hayranlar, Apple ve Sony’deki ortaklarımız, harika ortağım Matt Tolmach, muhteşem oyuncu kadromuz ve ekibimiz ve harika Chicago şehri... Birinci sezonu izleyen herkese sonsuz teşekkürler.” diyor Crouch.

"Jason"

“Birinci sezonu yazma ve çekme sürecinde anlatılacak daha çok hikâye olduğunu keşfettik ve bu sezonla karakterlerin hayatta kalma ile akıl almaz gerçeklikler dahilinde evlerine giden yolu bulma mücadelesinin sadece bir yüzeyini çizmiş olduk. Box’ta tekrardan görüşmek üzere!”

Crouch, dizinin yaratıcısı, yönetici yapımcısı, dizi sorumlusu ve yazarı olarak, bir diğer yürütücü yapımcı Matt Tolmach ile birlikte görev yapıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş