Marvel’ın çok uzun zamandır beklenen Disney+ dizisi Daredevil: Born Again, 4 Mart 2025 tarihinde izleyiciyle buluşacak. 

Haber, cumartesi günü New York’ta gerçekleştirilen New York Comic Con’daki "Marvel Fanfare with CB Cebulski" panelinde duyuruldu. Panelde Daredevil: Born Again yıldızları Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio sahnede izleyicilere sürpriz yaptı. 

Vincent D'Onofrio, Charlie Cox

Ayrıca dizi yapımcısı ve Marvel Studios yapım ve geliştirme yöneticisi Sana Amanat, Marvel baş editörü Cebulski’yle birlikte dizinin birinci sezonu hakkında konuşmak için etkinliğe katıldı. Özel bir önizleme de panel sırasında izleyicilerle paylaşıldı. 

Daredevil: Born Again, resmi sinopsisinde şunları içeriyor:

“Çok yetenekli ve görme engelli Avukat Matt Murdock, hukuk firmasında adalet için savaşırken eski mafya babası Wilson Fisk, New York’ta kendi siyasi girişimini sürdürüyor. Geçmiş kimlikleri ortaya çıktığında ise her iki adam da kendilerini kaçınılmaz bir çarpışma içerisinde buluyor.”

Cox ve D’Onofrio’nun yanı sıra dizi, Jon Bernthal’in Punisher’ını, Deborah Ann Woll’un Karen Page’ini, Elden Henson’ın Foggy’sini, Ayelet Zurer’in Vanessa Fisk’ini ve Wilson Bethel’ın Poindexter’ını geri döndürüyor. 

Geri kalan oyuncu kadrosunda Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Jeremy Earl gibi isimler yer alan dizinin yönetmenleri arasında ise Michael Cuesta, Jeffrey Nachmanoff, David Boyd, Justin Benson ve Aaron Moorhead gibi isimler bulunuyor. 

’Daredevil: Born Again’den İlk Görüntüler ve İkinci Sezon Duyurusu
Marvel, Charlie Cox’un başrolünde yer aldığı ‘Daredevil: Born Again’e dair önemli detayları Disney’in D23 etkinliğinde izleyicilerle paylaştı. Dizi, Mart 2025’te Disney+’ta olacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş