Marvel, cuma gecesi gerçekleşen Disney’in D23 Expo etkinliğinde 2010’lu yıllarda Netflix’in Daredevil (2015-2019) dizisinin başrolünde yer alan Charlie Cox’un, yeni dönemde de tekrar başrolünü üstlendiği Daredevil: Born Again’e dair ilk görüntüleri paylaştı. 

"Frank Castle" (Jon Bernthal)

Cox’un görme engelli ve suç savaşçısı bir avukat olarak geri döneceği Daredevil: Born Again’de; Vincent D’Onofrio’yu Wilson Fisk/Kingpin, Jon Bernthal’ı Punisher/Frank Castle, Deborah Ann Woll'u Karen Page, Elden HensonFoggy Nelson ve Wilson Bethel’ı ise Benjamin Poindexter/Bullseye karakterlerine geri dönmüş olarak izleyeceğiz. Oyuncu kadrosuna yeni katılanlar arasında ise Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Jeremy Earl ve orijinal yapımda canlandırdığı Vanessa Fisk rolünü Sandrine Holt’tan devralan Ayelet Zurer yer alıyor. 

Charlie Cox, Jon Bernthal, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio

Ekip, henüz resmi olarak yayınlanmamış olan fragmanı etkinlikte bulunan hayranlar için izleyiciyle buluşturdu. Görüntüler, yeni serinin şiddet yelpazesinin genişliğine dikkat çekiyor ve “birisi sokakları korumak zorunda” cümleleriyle yankılanıyor. 

Marvel’ın birçok projesinin tanıtımına yer verdiği etkinlikte ayrıca Daredevil: Born Again’in ikinci sezon duyurusu da yapıldı. İkinci sezonun çekimlerine yakın zamanda başlanacağı açıklandı.

"Daredevil" (Charlie Cox), "Bullseye" (Wilson Bethel)

Başlangıçta 18 bölümlük bir dizi olarak tasarlanan Daredevil: Born Again, Disney+’ın standart sezonluk bölüm sayısına indirilebilmesi için birkaç düzenlemeden geçti.

’Daredevil: Born Again’in Çekimlerine Yeniden Başlandı
Hollywood’daki grevler dolayısıyla ertelenen ’Daredevil: Born Again’in çekimleri kaldığı yerden devam ediyor.

Yıllardır sabırsızlıkla beklenen dizi, 2025’in mart ayında izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş