Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 filminin setinde geçirdiği kaza dolayısıyla boynu kırılan ve felç kalan David Holmes'ün hikâyesi, belgesel oluyor. 

"Harry Potter ve Ateş Kadehi" filminin çekimlerinden (2005)

J.K. Rowling'in çok satan romanlarından uyarlanan, en sevilen fantastik dünyalardan biri olan Harry Potter'ın son kitabının ilk kısmını konu edinen "Ölüm Yadigarları: Bölüm 1" filminin çekimlerinde David Holmes'ün geçirdiği kaza, göğsünden aşağısının felç kalmasına neden olmuştu.

Matthew Lewis, David Holmes, Tom Felton

Harry Potter ve Felsefe Taşı filminden bu yana Holmes'ün arkadaşlarından biri olarak bilinen Radcliffe ise HBO ve Sky aracılığıyla hazırlanan belgeselin baş yapımcılığını üstleniyor.

14 yaşından beri dublör olarak çalışan eğitimli jimnastikçinin hikâyesine odaklanacak olan "David Holmes: The Boy Who Lived", 15 Kasım Çarşamba günü HBO ve Max'te ilk gösterimini yapacak.

Kaynak: Vulture


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş