Palyaço Art'ın öldürme çılgınlığı, serinin bir sonraki filmi ile son bulabilir.

Popülaritesi gün geçtikçe artan slasher film serisi Terrifier'ın yönetmeni Damien Leone, serinin devamıyla ilgili şöyle konuştu:

"Terrifier serisini bitirmeden önce daha kaç film daha çekeceğimizin kesin bir cevabı yok. Şahsen önümüzde bir ya da iki film daha olduğunu görebiliyorum, ama zaman gösterecek. Şimdilik emin olarak tek söyleyebileceğim şey, hikâyenin sonunun muhteşem olacağı."

"Finale dair kafamda dönüp dolaşan fikirler şimdiye dek görebileceğiniz en deneysel şeyler olacak. O yüzden fazla detay veremiyorum. Bir sonraki filmde çok ama çok çılgın şeyler bizleri bekliyor."

Damien Leone

Serinin son filmi Terrifier 3, geride bıraktığımız açılış haftasında Kuzey Amerika'da bir numaralı film oldu ve 18,3 milyon dolar hasılat elde etti. Bu filmle birlikte David Howard Thornton, Palyaço Art rolüne bir kez daha geri döndü. Ünlü palyaçomuz bu kez Noel sezonunda terör estirmek için sahneye çıkıyor.

Terrifier 3, şimdiye kadar izleyici ve eleştirmenlerden de pozitif yorumlar aldı. Film, Rotten Tomatoes'da %76 gibi yüksek bir oran ve CinemaScore'da ise B notu elde etti.

Kaynak: Variety

Paylaş