Perşembe günü, Batı Hollywood’da gerçekleştirilen ve başrolünde yer aldığı Blink Twice filminin galasında konuşan Channing Tatum, Deadpool & Wolverine filminde canlandırdığı Gambit karakteri için solo film gelip gelmeyeceği konusunda yöneltilen soruya şu cevabı verdi:

“Umarım öyle olur. Ağzından çıkıp tanrının kulaklarına ulaşsın dostum. Umarım böyle bir şey gerçekleşir.”

Tatum, Marvel’ın uzun zamandır beklenen Deadpool & Wolverine filminde, en sevilen X-Men karakterlerinden biri olan Remy LeBeau/Gambit karakterine hayat verdi.

San Diego Comic-Con (2014)

Başarılı oyuncu, X-Men karakterlerinin film hakları henüz Fox’un elindeyken planlanan solo bir Gambit filminin başrolünde yer alacaktı. Prodüksiyon süresi dört yıl gibi bir süre boyunca devam eden film, 2019 yılında Disney ve Fox’un birleşmesinden sonra süresiz bir biçimde rafa kalktı. 

O zamanlarda ekipte yer almaktan ne kadar mutluluk duyduğunu dile getiren Tatum, dört gözle beklediği filmin iptal edildiğini öğrenince hüngür hüngür ağladığını bile söylemişti. 

Yıllar sonra bu karakteri canlandırma fırsatı bulabildiği için ne kadar mutlu olduğunu dile getiren oyuncu, Marvel’a hala solo film dileğini gerçekleştirmek istediğini söylediğini de belirtiyor. 

“Elbette söyledim. Son on yıldır bunu istediğimi söylüyorum. Her şey Bob Iger ve Kevin Feige’in ellerinde. Bunun gerçekleşmesi için tanrıya dua ediyorum.” 

Elveda Fox Evreni: ‘Deadpool & Wolverine (2024)’ İncelemesi
Ryan Reynolds, Hugh Jackman ve daha bir dizi süper kahramanı bir araya getiren, 2024’ün en çok beklenen filmlerinden biri olan ‘Deadpool & Wolverine’, görevini başarıyla tamamlıyor ve girdiği zorlu yolculuktan alnının akıyla çıkıyor.

Kaynak: Variety


Paylaş