Universal Pictures, Britney Spears’ın geçtiğimiz yıl okuyucularla buluşan anı kitabı The Woman in Me’nin haklarını satın aldı. 

Spears, Amerika Birleşik Devletleri’nde 2,5 milyondan fazla kopya satan kitabında çocukluğunda Christina Aguilera, Ryan Gosling ve Justin Timberlake ile birlikte yer aldıkları Mickey Mouse Club günlerinden, dünyaca tanınan bir pop yıldızı olmasına ve geçtiğimiz yıllarda çözüme ulaşan fakat yıllarca süren vesayet davasına kadar olan yolculuğunu dikkat çekici bir samimiyetle kaleme almıştı.

Sesli kitap formatında Oscar adaylı aktör Michelle Williams tarafından seslendirilen kitap, aynı zamanda köklü yayın kuruluşu Simon & Schuster tarihindeki en hızlı satılan kitap oldu. 

Geçtiğimiz Ekim ayında piyasaya sürülen kitap hakkında Spears şunları söylemişti: “Anı kitabıma tüm kalbimi ve ruhumu koydum. Dünyanın dört bir yanındaki hayranlarıma ve okuyucularıma bana verdikleri inanılmaz ve sarsılmaz destek için minnettarım.”

The Woman in Me’yi beyaz perdeye aktarma yolculuğunda yönetmen koltuğunda Wicked filmiyle tanınan Jon M. Chu yer alırken, yapımcı olarak Marc Platt görev yapacak. 

Britney Spears, geçtiğimiz günlerde haberi sosyal medya hesabından üstü kapalı bir şekilde duyurmuştu. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş