Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisi Bridgerton’ın dördüncü sezonu, ailenin sevilen üyesi Benedict Bridgerton’a odaklanacak. 

Julia Quinn’in roman serisinden uyarlanan dizinin bu sezonunda Benedict’e eşlik edecek Sophia Beckett karakterini Bad Behaviour (2023), Halo (2022-2024) ve prömiyerini bu yıl yapacak olan Dune: Prophecy (2024-) dizilerinde yer alan Yerin Ha canlandıracak. 

Sezonun resmi özetine göre; “Bridgerton’ın dördüncü sezonu, odağını ailenin ikinci oğlu Benedict’e çeviriyor. Kendisinden hem büyük hem de küçük kardeşleri yuvalarını kurmuş ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürürken, Benedict’in durulmaya niyeti yoktur. Ta ki annesinin maskeli balosunda büyüleyici bir kadınla tanışana kadar.”

"Beckett, 'Lady in Silver' olarak anılır. Romanda bir kontun hizmetçilerinden biriyle olan gayrimeşru çocuğu olarak geçmektedir. Babasının evinde büyümüştür ancak babası onu hiçbir zaman açıkça çocuğu olarak kabul etmemiştir."

Bridgerton’ın dördüncü sezonunun iki yıldan önce seyirciyle buluşması beklenmiyor.

Bir önceki sezon ise Colin Bridgerton ve Penelope Featherington’ın hikâyesine odaklanmıştı. 

Bu Kez Pek de Tatlı Olmayan Bir Telaş: ‘Bridgerton 3. Sezon 1. Kısım’ İncelemesi
Netflix’in en çok izlenen dizilerinden ‘Bridgerton’ın üçüncü sezonunda, sosyetenin öğrendiğinde aklını kaçıracağı ancak izleyenlerin uzun zamandır bir arada görmeyi beklediği “Polin” çiftine odaklanıyoruz.

Kaynak: Variety


Paylaş