Netflix’in geçtiğimiz günlerde düzenlenen Geeked Week etkinliğinde Black Mirror dizisinin 7. sezonunun oyuncu kadrosu duyuruldu. 

Bilimkurgu antoloji serisinin yeni sezonuna Emma Corrin, Paul Giamatti, Issa Rae, Awkwafina, Peter Capaldi, Petsy Ferran, Lewis Gribben, Osy Ikhile, Rashida Jones, Siena Kelly, Rosy McEwen, Chris O'Dowd, Paul G. Raymond, Tracee Ellis Ross ve Harriet Walter gibi isimler dahil oluyor. 

Cristin Milioti, Billy Magnussen

Cristin Milioti, Billy Magnussen, Jimmy Simpson, Milanka Brooks ve Osy Ikhile da 4. sezonda yayınlanan USS Callister bölümünün devamı için geri dönecekler.

6 bölümden oluşacak olan 7. sezonun yayın tarihi tam olarak belli olmamakla birlikte 2025 yılında Netflix’te yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Yeni sezon için X’te yayınlanan gizemli videoda bazı oyuncu isimleri, bölüm yazarları ve bölümlerin yönetmenleri olabilecek birkaç isim daha tanıtıldı.

Geçtiğimiz kasım ayında yeni sezon onayını alan Black Mirror’ın yine geçtiğimiz yılın sonlarına doğru 7. sezonunun yapımına başlanması bekleniyordu. 

Charlie Brooker tarafından yaratılan sevilen bilimkurgu dizisinin 6. sezonu, dört yıllık bir aradan sonra Haziran 2023’te Netflix’te yayınlandı ve yayınlanmasının üzerinden sadece dört gün geçmesine rağmen 11,3 milyon izlenme elde etti.

Black Mirror: Bandersnatch (2018)

Black Mirror’ın ilk sezonu ilk olarak Aralık 2011’de Channel 4’da yayınlanmıştı ve üçüncü sezonu yayınlanmadan öncesinde Netflix tarafından satın alındı. 5. ve 6. sezonlar arasındaki aranın öncesinde 14 Emmy adaylığı elde eden dizi, San Junipero, USS Callister ve Bandersnatch bölümleri için "En İyi TV Filmi" kategorisi dahil olmak üzere sekiz Emmy ödülü kucakladı. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş