Hereditary ve Midsommar filmlerindeki başarısı ve nevi şahsına münhasır tarzıyla kendini kısa sürede kanıtlamış yönetmen Ari Aster'ın yeni garipliği Beau Is Afraid (Korkuyorum) filminin fragmanı yayımlandı. Başrolünde Joaquin Phoenix'in yer aldığı film, 28 Nisan'da sinemalarda olacak.

"Sürreal korku-komedi" türündeki filmde, Phoenix'in oynadığı karakter Beau, hayatının her anını endişeyle geçiren bir adamdır. Annesi aniden ölünce Beau, eve dönmek üzere uzun ve maceralı bir yolculuğa çıkar ve bu yolculukta en büyük korkularıyla yüzleşmek zorundadır.

Phoenix'i çocukluktan yaşlılığa çeşitli yaşlardaki garip halleriyle göreceğimiz filmde kendisine Nathan Lane (Only Murders in the Building), Pattie LuPone (American Horror Story), Amy Ryan (The Office), Kylie Rogers (Home Before Dark), Parker Posey (Lost in Space), Stephen McKinley Henderson (Dune), Denis Ménochet (The French Dispatch), Hayley Squires (In the Earth) ve Michael Gandolfini (The Many Saints of Newark) gibi isimler eşlik ediyor.

İlk ismi Disappointment Blvd. olan fakat sonradan Beau Is Afraid olarak değiştirilen film, Ari Aster'ın A24 yapım şirketiyle Hereditary ve Midsommar'dan sonraki üçüncü iş birliği olacak. Ayrıca Aster'ın daha önce her iki filmde de birlikte çalıştığı görüntü yönetmeni Pawel Pogorzelski ve kurgucu Lucian Johnston, bu filmde de iş başındalar. Bakalım A24, Aster ve ekibi öncekiler kadar başarılı ve ses getiren bir film ortaya koyacak mı, hep birlikte göreceğiz.


Kaynak: Collider – ‘Beau Is Afraid’ Trailer: Ari Aster's Next Film Brings Adventure Out of Our Darkest Fears

Paylaş