Marvel'ın; Loki dizisiyle başlatıp, Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile derinleştirdiği "çoklu evren" konusunu devam ettirecek olan bir sonraki proje, Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı Deadpool 3 olacak.

X-Men ile aynı evrende geçen Deadpool filmlerinin, Hugh Jackman'ın üçüncü filme Wolverine karakteriyle dahil olacağının açıklanmasından sonra, kadrosunda daha fazla sürpriz isim barındırması bekleniyor.

Bu yıl paylaştığı fotoğraflarda saçlarıyla fırtına estiren Halle Berry'nin Storm rolüyle geri dönmesi beklenirken, eski nesil X-Men üyelerinden; Scott (James Marsden), Jean Grey (Famke Janssen), Mystique (Rebecca Romjin) gibi isimlerin de sürpriz olarak kadroda yer alabileceği konuşuluyor.

Halle Berry, 2023

Aslında kendi içerisinde değindiği çoklu evren mevzusu dolayısıyla Deadpool 2 filmine de "yeni nesil" X-Men karakterlerinden birçok isim konuk olmuştu.

"Cyclops" (Tye Sheridan), "Beast" (Nicholas Hoult), "Profesör Xavier" (James McAvoy), "Storm" (Alexandra Shipp), "Nightcrawler" (Kodi Smit-McPhee), "Quicksilver" (Evan Peters) ve "Deadpool" (Ryan Reynolds)

Süper kahraman filmleri henüz bu kadar revaçta değilken yayımlanan ve başrollerinde; Ben Affleck, Jennifer Garner, Jon Favreau ve Colin Farrell'ın bulunduğu 2003 yapımı Daredevil ise, hayranların gözdesi olmasa da akılda kalıcı sahnelere sahip olan bir filmdi.

"Electra" (Jennifer Garner) ve "Matt Murdock" (Ben Affleck)

Deadpool 3 ile değinilecek olan çoklu evrenler mevzusu, Ben Affleck'in Matt Murdock karakterinin de bu filmde yer alabileceği ihtimalini artırıyor ve ünlü oyuncunun 20 yıl aradan sonra Marvel evrenine döneceği konuşuluyor.

Henüz kesin olmasa da kendisinin film çekimlerinde görüldüğüne dair dedikodular dolaşmaya başladı bile.

Süper kahraman filmlerine her zaman pozitif bakan Ben Affleck, bir süre DC'de Batman karakterine hayat verdi ve kendisiyle en son The Flash filminde karşılaştık.

DC’de Bir Devri Kapatan Çoklu-Evren Hikâyesi: ‘The Flash’
Zack Snyder’ın başlattığını bitiren ‘The Flash’, eksikleri olmasına rağmen kabul edilebilir bir çoklu-evren denemesi sunuyor ve DC severleri duygusal bir zaman yolculuğuna çıkarıyor.

Sürpriz oyuncuları, beklentileri yükselten konusu, Wade Wilson'ın ciddiyetsiz ve eğlenceli tavırları ile, önümüzdeki yılın en merak edilen filmlerinden biri olan Deadpool 3, 3 Mayıs 2024 tarihinde izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: Inside the Magic


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş