Saltburn (2023), The Banshees of Inisherin (2023), Eternals (2021) ve Dunkirk (2017) yapımlarıyla tanınan oyuncu Barry Keoghan, Cillian Murphy ve Rebecca Ferguson’ın başrollerini paylaşacağı Netflix filminin kadrosuna dahil oldu.

Netflix, bu yazın başlarında Tom Harper tarafından yönetilecek olan Peaky Blinders filminde Murphy’nin gangster Thomas Shelby olarak geri döneceğini doğrulamıştı. Harper ayrıca daha öncesinde Peaky Blinders (2013-2022) dizisinin ilk sezonunda da bazı bölümler yönetmişti. 

Yazar Steven Knight, Birmingham’da geçen bu hikâyeyi 2013 yılında izleyiciyle buluşturmuştu. Knight bu filmin senaryosunu yazmak için geri de dönüyor, ayrıca Cillian Murphy ve diğerleriyle birlikte filmin ortak yapımcılığını da üstleniyor. 

"Thomas Shelby" (Cillian Murphy)

Knight daha önce “Bu film yakında izleyiciyle buluşacağı için çok heyecanlıyım”, demişti. “Bu kısmın Peaky Blinders hikâyesinde patlayıcı bir etkisi olacak. Hiç kısıtlamasız, tam anlamıyla bir savaş içerisinde olan Peaky Blinders.”

Rebecca Ferguson, Netflix’in ‘Peaky Blinders’ Filminin Kadrosuna Dahil Oldu
‘Dune’ ve ‘Mission: Impossible’ serilerinin yıldız oyuncusu Rebecca Ferguson, Netflix’in yaklaşan ‘Peaky Blinders’ filminin kadrosuna dahil oldu.

Rebecca Ferguson’ın ve Barry Keoghan'ın da dahil olduğu filmde kadroya yeni katılan isimlerin hangi karakterlere hayat vereceği henüz bilinmiyor. Filmin çekimlerine ise bu yılın sonlarında başlanacak. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş