Dinozorların dünya üzerinde yine bir gezintiye çıkmasının üzerinden tam iki yıl geçti. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Jeff Goldblum ve Sam Neil'ı bir araya getiren Jurassic World: Dominion, 2022 yılında izleyiciyle buluşmuştu.

Yepyeni bir Jurassic World filmi üzerinde çalışan Universal Stüdyosu, 2025'te vizyona girmesi beklenen bu film için sağlam bir hikâye istiyor. Bu yüzden filmin senaryosunu yazmak üzere göreve, 1993 çıkışlı, yönetmen koltuğunda Steven Spielberg'ün yer aldığı Jurassic Park ve 1997 çıkışlı Jurassic Park: The Lost World'ün senaristi David Koepp getirildi.

Filmin yönetmeni henüz belli değil, ancak Jurassic World üçlemesinin başındaki deneyimli ve ünlü yapımcı Frank Marshall, Patrick Crowley ile birlikte yapımcılığa geri dönüyor. Spielberg de Amblin Entertainment şirketi aracılığıyla yürütücü yapımcılığı üstlenecek.

Filmin konusu hakkında da şimdilik herhangi bir detay paylaşılmıyor. Ancak söylenenlere göre, yeni bir hikâyede “yeni bir Jura dönemi” başlatılması planlanıyor. Bu da Jurassic World yıldızları Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın bu filmin kadrosunun dışında kalması anlamına geliyor olabilir. Aynı şekilde, orijinal serinin başrol oyuncuları Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum'un karakterlerinin de bu projede yer alması beklenmiyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş