Geçtiğimiz yıl Baby Driver’ın devam filminin son rötuşlarını tamamlamaya çok yaklaştığı ve sıradaki filminin o olacağı tahmin edilen yönetmen Edgar Wright, şu sıralar The Running Man ve Barbarella filmlerinin uyarlamalarıyla meşgul olduğu için, Baby Driver 2 tamamen aklından çıkmış gibi görünüyordu. Ancak söylenenlere göre, olaylar tam olarak göründüğü gibi değil.

X ve genel olarak sosyal medya camiası içerisinde "DanielRPK" ismiyle tanınan, sinema ve televizyon dünyasına dair birçok bilgi ve haber sızıntısı paylaşan Daniel Richtman’ın da söylediğine göre Baby Driver 2, Wright’ın 2024 sonlarına doğru çekimlerine başlayacağı The Running Man’den sonraki projesi olacak.

Başrol oyuncusu Ansel Elgort da dahil olmak üzere, orijinal oyuncu kadrosunun bu filmde geri dönüp dönmeyeceğine dair henüz bir bilgi paylaşılmadı ancak Richtman, devam filminde Jon Bernthal’in daha büyük bir role sahip olacağını söylüyor.

"Griff" (Jon Bernthal)

2017 yapımı Baby Driver filminin kadrosu; Ansel Elgort, Jon Hamm, Jon Bernthal, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Lily James ve Eiza Gonzalez gibi isimlerden oluşuyordu.

Filmografisinde; Shaun of the Dead (2004), Scott Pilgrim vs. the World (2010), Last Night in Soho (2021) gibi yapımlar bulunan yönetmen, başrolünde Glen Powell’ın yer alacağı The Running Man uyarlaması ve yakın zamanda duyurusunu yaptığımız, başrolünde Sydney Sweeney’nin yer alacağı Barbarella filmlerinin çalışmalarına başlayacak.

Sydney Sweeney, Edgar Wright’ın ’Barbarella’sının Başrolünde
Yetenekli oyuncu, başrolünde Jane Fonda’nın yer aldığı 1968 yapımı ’Barbarella’nın yeni versiyonunda yer almak için görüşmelerde.

Takviminde muhtemelen 2026 veya 2027’ye kadar boşluk bulunmayacak olan yönetmenin, bu iki filmin tamamlanmasından sonra Baby Driver 2’yi çekmemesi için hiçbir engel yok gibi görünüyor.

Kaynak: World of Reel


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş