Avatar: The Last Airbender’ın ikinci sezonu resmen yapım aşamasında.

Netflix, ilk sezonuyla beğeni toplayan dizinin yeni sezonunda Toph Beifong karakterine hayat verecek ismin açıklanmasından kısa bir süre sonra ikinci sezon çekimlerinin başladığını duyurmak adına Toph karakterinin de yer aldığı bir tanıtım videosu yayınladı. 

Dizi, ilk sezonuyla şubat ayında izleyici karşısına çıkmış ve mart ayında ikinci sezon onayını almıştı. 

Nickelodeon’ın sevilen animasyon serisinden uyarlanan dizi, orijinal hikâyenin konusunu canlı aksiyon versiyonunda da korumaya çalışıyor. Dizi, Ateş Ulusu tarafından tehdit edilen bir dünyada yeniden dengeyi sağlamak için, ateş, su, toprak, hava olmak üzere dört elementte ustalaşması gereken genç Avatar Aang’in ve arkadaşlarının macera dolu hikâyesini konu alıyor. 

Görsel Efektleri Güzel Bir Hayal Kırıklığı: ‘Avatar: The Last Airbender’
Sevilen animasyon ‘Avatar: The Last Airbender’ın live-action uyarlaması, Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Seyir zevki açısından önceki örneklerine göre çok daha başarılı olan bu uyarlama, ne yazık ki senaryo bakımından sınıfta kalıyor.

Şimdilik Aang, Sokka ve Katara'dan oluşan ekibe, tıpkı animasyonunda olduğu gibi canlı versiyonunda da ikinci sezonda katılacak olan Toph Beifong karakterini, Beef (2023-), American Girl: Corinne Tan (2023), Marvelous and the Black Hole (2021) yapımlarıyla tanınan oyuncu Miya Cech canlandıracak.

"Genç Amy" (Miya Cech) - Beef (2023-)

Toprak Krallığı’nın en zengin ailelerinden birine sahip ve henüz çok küçük bir kız olan Toph, bükme yeteneğini toprak ustaları köstebeklerden öğrenmiştir. Dizi boyunca en önemli karakter gelişimlerinden birini yaşayan Toph, Avatar ekibindeki en güçlü isimlerden de biridir. 

Toph ayrıca kör bir kızdır.

Netflix dizisinin oyuncu kadrosu ise Gordon Cormier, KiawentiioIan Ousley, Paul Sun-Hyung Lee, Dallas LiuElizabeth YuKen Leung ve Daniel Dae Kim gibi isimlerden oluşuyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Paylaş