Oscar ödüllü oyuncu Anthony Hopkins, Ferrari ve Lamborghini ile birlikte İtalya’nın en ünlü araba markalarından biri olan Maserati’nin arkasındaki aile dramasına odaklanacak biyografik filmin başrolünü üstlenecek. 

Maserati: The Brothers, Million Dollar Baby (2004), Crash (2004), Lamborghini: The Man Behind the Legend (2022) yapımlarıyla tanınan Bobby Moresco tarafından yönetilecek. 

Efsane aktör, Maserati kardeşleri konu edinen filmde ailenin İtalyan finansörünü canlandıracak. Ayrıca film, İtalyan yapımcı Andrea Iervolino tarafından The Andrea Iervolino Company adlı yeni film ve TV şirketi aracılığıyla üretilecek. 

"Robert Ford" (Anthony Hopkins) - Westworld (2016-2022)

Iervolino’nun daha önce Monika Bacardi ile ortak olduğu ILBE Group adlı şirket, Bobby Moresco’nun yönetmiş olduğu bir diğer "araba" filmi Lamborghini: The Man Behind the Legend’ın da yapımcısıydı ve ayrıca başrollerinde Adam Driver ile Penelope Cruz’un yer aldığı Michael Mann filmi Ferrari’nin de yapımcıları arasında yer alıyordu.

Iervolino, yaptığı açıklamada: “Anthony Hopkins’in kadroda yer alması ciddi anlamda rüya gibi.” dedi. “Karmaşık karakterleri canlandırmadaki eşsiz yeteneği hiç şüphesiz ki hikayemizi daha da yukarı taşıyacak. Rolüne nasıl derinlik katacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.” 

Yakında Bologna’da çekimlerine başlanacak olan filmin oyuncu kadrosu ve diğer detayları şimdilik gizli tutuluyor. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş