Marvel Cinematic Universe'ün 5. fazı başlıyor. 17 Şubat'ta vizyona girecek Ant-Man ve Wasp: Quantumania filmiyle birlikte 2024'ün ortalarına kadar sürecek 6 filmlik yeni faza giriş yapmış olacağız. Marvel'da yeni döneme bu kadar kısa bir süre kalmışken işte bu fazın ilk filminin yeni bir fragmanı yayımlandı.

Geçtiğimiz yıl çekimleri tamamlanan filmde, süper kahraman çiftimiz Scott Lang (Paul Rudd) ve Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), Ant-Man ve Wasp olarak maceralarına kaldığı yerden devam edecekler. Quantum Realm'ın akıl alıcı köşelerini keşfederken yeni kötü karakterimiz Kang the Conqueror (Jonathan Majors)'a karşı mücadele edecekler. Ve bu çatışmada Scott'ın kızı Cassie (Kathryn Newton)'yi de bir Young Avenger'a dönüşmüş şekilde mücadele ederken göreceğiz.

Yukarıdaki isimlere ek olarak bu filmde, Michael Douglas "Hank Pym" ve Michelle Pfeiffer "Janet van Dyne" olarak yeniden karşımızda olacaklar. Ayrıca ünlü oyuncu Bill Murray'nin de filmde küçük bir rolü olacağı söyleniyor.

Yeni filmin yönetmen koltuğunda, diğer Ant-Man filmlerinde olduğu gibi yine Peyton Reed oturuyor. Filmin senaryosu ise Rick & Morty senaristlerinden Jeff Loveness tarafından kaleme alındı.

Paylaş