Avengers: Endgame (2019)’de yaşananların ardından Wanda Maximoff ve Vision’ın birlikte kurdukları hayat hikâyesine odaklanan WandaVision dizisinde Agnes karakteriyle hayatımıza giren Agatha Harkness’ın solo dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak. 

Marvel Studios’un yayın, televizyon ve animasyon başkanı Brad Winderbaum, yakın zamanda yer aldığı bir podcastte, “Agatha’nın izleyiciyi korkutmaya başlayana kadar yalnızca bir süreliğine eğlenceli olacağını” söyledi. 

“Agatha gerçekten eğlenceli, ama gerçekten korkutucu da. Ve son derece dramatik olmayı da başarıyor. O muhteşem bir anti-kahraman. Sizi cadılar bayramı temasıyla cezbederken, bir bakmışsınız, farkına varmadan ağlamaya başlıyorsunuz.” 

“Bu bir Marvel korku dizisi. Bu bir Cadılar Bayramı dizisi. Bu dizide ölümcül ihtimaller var. Eğlenceli ama tehlikeli bir yolculuk.” 

Agatha Harkness rolüyle Emmy adaylığı elde eden Kathryn Hahn’ın başrolünü üstlendiği dizide Joe Locke, Patti LuPone, Aubrey Plaza, Sasheer Zamata, Ali Ahn ve Debra Jo Rupp gibi isimler de yer alacak. 

Dizi, Scarlet Witch/Wanda Maximoff tarafından güçleri elinden alınan Agatha Harkness’ın WandaVision sonrasında hayatında yaşananlara odaklanacak. 

Senaryo detayları gizli tutulan dizi, 18 Eylül'de Disney+'ta yayınlanmaya başlayacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş