Danny Boyle imzalı 28 Yıl Sonra'nın kadrosuna Jodie Comer (Killing Eve, Free Guy), Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron, Bullet Train) ve Ralph Fiennes (Schindler's List, Harry Potter) dahil oldu. 

Serinin 2002 yılında vizyona giren ve başrolünde Cillian Murphy'nin yer aldığı ilk filmi 28 Gün Sonra, düşük bütçesi ve amatör çekimlerine rağmen günümüzde türünün en başarılı yapımlarından biri olarak anılıyor.

"Jim" (Cillian Murphy)

Serinin devam filmi 28 Hafta Sonra ise ilk filmin beş yıl ardından gelmişti. Geçtiğimiz yıl sevilen korku serisine üçüncü bir devam halkasının ekleneceği açıklandı.

Trainspotting (1996), 28 Days Later (2002) ve Sunshine (2007) gibi filmleriyle tanınan Danny Boyle'un yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin senaryosunu tıpkı ilk filmde olduğu gibi Alex Garland kaleme alacak.

Senaryo detaylarının gizli tutulduğu filmde Cillian Murphy yürütücü yapımcılardan biri olarak yer alıyor. Murphy'nin ayrıca ilk filmde canlandırdığı "Jim" karakterini, 28 Yıl Sonra'da da tekrar canlandırması bekleniyor.

Yapım ve dağıtımını Sony'nin üstleneceği filmin vizyon tarihi şimdilik bilinmiyor.

Cillian Murphy “28 Yıl Sonra” Geri Dönüyor
2002 yapımı korku filmi ’28 Gün Sonra’nın başrolü Cillian Murphy, serinin devam filmi ’28 Yıl Sonra’da bu kez yapımcı koltuğunda oturacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş