Cixin Liu'nun Hugo ödüllü bilim kurgu roman serisinden uyarlanan 3 Cisim Problemi, ilk sezonuyla geçtiğimiz aylarda Netflix'te izleyicisiyle buluşmuştu.

"Auggie Salazar" (Eiza Gonzalez)

Yayıncı platform, Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss ile True Blood dizisinin yaratıcısı olan Alexander Woo'nun imzasını taşıyan 3 Cisim Problemi'nin ikinci sezon onayı aldığını duyurdu.

Yapımcılar yaptıkları ilk açıklamada "bu seriyi efsane sonuna kadar taşıyacaklarını" söylerken; Benioff, geçtiğimiz aylarda Collider'a verdiği bir röportajda ise "tüm hikâyeyi anlatabilmek için en az üç ya da dört sezona ihtiyaç duyduklarını" söylemişti.

"Ye Wenjie" (Zine Tseng)

1960'lı yıllarda, Çin'de genç bir kadın tarafından verilen bir kararın, uzay ve zaman sürekliliği boyunca günümüze ulaşan sonuçlarını ve bir grup bilim insanı ile bir dedektifin bu sonuçla baş etmeye çalışma çabasını konu edinen 3 Cisim Problemi, orijinal kitapla arasında bulunan birtakım farklar dolayısıyla ülkemizde de viral olan bir diziydi.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong ve Jonathan Pryce yer alıyor.

Orijinaline Yazık Eden Dizi: 3 Cisim Problemi (2024)
Yayınlandığı günden itibaren izleyicinin dikkatini fazlasıyla çeken Netflix’in yeni dizisi ‘3 Cisim Problemi’, ülkemizde daha çok yapmış olduğu problematik hamle ile gündeme geldi.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş